TA KONTAKT

Send gjerne sms til vår mobil 900 72 555 så svarer vi med sms eller ringer deg.
Du kan også bestille time ved å fylle ut skjema.


Profesjonell behandling
utført av fagfolk

Vi tilbyr

Fjerning av hudforandringer

Det er en rekke hudforandringer som kan fjernes uproblematisk med laser. Dette kan være pigmentforandringer, fibromer, leverflekker, vorter og utvekster.

Legen vurderer nøye om det er forsvarlig å fjerne forandringen med laser eller om det bør helst gjøres kirurgisk. Vi bruker dermatoskop for å kunne se i dybden av hudforandringen, og hvis det er tvil skal det alltid gjøres kirurgisk.
 
Fjerning med laser gir et veldig bra kosmetiske resultat, særlig i ansiktet hvor såret gror vanligvis uten å etterlate seg et arr. På kroppen kan såret etterlate seg et lite arr, men allikevel mye mindre synlig enn kirurgisk arr.
 

 

 

LES OM BEHANDLINGSMETODENE

LaserPeeling og kremer

Hårfjerning

Vi benytter diodelaser og IPL for å fjerne uønsket hårvekst. Behandlingen er effektiv mot mørke hår fra medium blond til svart, men er ikke effektiv mote hvite og lys blondt hår. Lyset absorberes av pigmentet i hårsekken og forvandles i varme. Dette fører til kraftig oppvarming av hårsekken slik at hår i vekstfasen ødelegges. Omtrent 10-15 % av hårene blir fjernet under hver behandling, og derfor trenger man flere behandlinger. Hår i andre faser påvirkes også slik at etterveksten blir mye langsommere. Lyset blir også absorbert av pigmentet i huden, derfor er det viktig at man ikke soler seg der man skal ta hårfjerning.

Unngå sol og solarium ca. 4 uker før behandlingen. Selvbruningskrem/spray bør ikke anvendes innen 2 uker før behandling. Man skal heller ikke nappe hår, bruke elektrolyse eller hårfjerningskrem 4 uker før behandling.

Barber/klipp hårene helt korte kvelden før behandling. Hårene skal være maksimalt 1 mm under behandling.

Det er individuelt hvor mange behandlinger man trenger, og det varierer etter hvor på kroppen man fjerner hår. For eksempel bikinilinje med mørke hår kan man bli fornøyd med etter 3-4 behandlinger, i motsetning til ansiktshår som ofte trenger 8-10 behandlinger. Det bør gå 4-8 uker mellom hver behandling.

Området hvor hår skal fjernes bør være fri for sår og betennelser. Området vurderes også med hensyn til brunfarge. Før man starter smøres det på en kjølende gel.

Diode laser har også innebygd kjøling, noe som gjør behandling trygg i forhold til huden.

 

LES OM BEHANDLINGSMETODENE

Laser

Rynkebehandling

Hvorfor har vi rynker?

Rynker er en del av hudens naturlige aldring. Huden blir tynnere og mister etter hver noe av sine elastiske egenskaper. Kollagen og elastin fibre blir kortere, mindre spenstig og fragmentert. Dette ligger i genene våre og fremkommer på forskjellige måter hos forskjellige mennesker. De som har lys hud med lite pigment er mest utsatt for rynker. Solstråler og tobakk er de viktigste ytre årsaker til rynker.

Det viktigste man kan gjøre forebyggende er å unngå røyk, samt beskytte seg mot unødvendig solbelastning av huden.

Vi har nå mange metoder for å styrke kollagen og elastin fibre, og stimulere huden til å bli tykkere og mere spenstig. Her er det også viktig å starte tidlig, det er enklere å forebygge aldring enn behandle.

Det finnes medisiner hvor det er dokumentert at huden fortykkes, og spesielt de fine rynkene blir mindre.  Best er dokumentasjonen for stoffgruppen retinoider,  for eksempel vitamin A-syre.

I tillegg kan man behandle rynker med toksiner og fillere. Toksiner sprøytes inn i muskler like under huden og lammer musklene i området. Huden blir da glattere og rynker mindre synlige.

Fillere kan brukes til å fylle ut furer og rynker i huden. I tillegg kan man behandle rynker med fraksjonell laser, plasmabehandling og kjemisk peeling.

Bestill gjerne en uforpliktende time for å finne ut hva som passer best for din hud.

Figurforming

Vi kan hjelpe deg med å forme din figur. Vi tilbyr hudoppstramming, cellulittbehandling, drenasje og fjerning av fettdepot som ikke kan slankes/trenes vekk.  

Vi har følgende:

-Maximus Trilipo radiofrekvens med TriLipo teknologi. Reduserer fettvev, fjerner cellulitt, strammer opp huden, kan reduserer strekkmerker.

- Triactiv (laser/massasje/vakuum/nedkjøling)- en metode som strammer opp huden, drenerer veske, forbedrer lymfedrenasje - anbefales for mage etter fødsel.
- Aqualyx - lokal lipolyse med spesialutviklet medikament som "smelter" fett. Man injiserer medikamentet i det aktuelle området 2-4 ganger med 3 ukers mellomrom.
- Alidya - meget effektiv injeksjonsbehandling mot cellulitter.

- Laser lipolyse med fettsuging utføres i samarbeid med klinikken i Ålesund ( se www.medilaser.no)

 

LES OM BEHANDLINGSMETODENE

InjeksjonerMaximus Trilipo radiobølger

Smile design

Leppene rammer inn smilet og er en viktig del av ansiktet. Hos noen er de fyldige og definerte, hos andre er de smale eller mangler symmetri.

Når vi eldes blir huden mindre elastisk, og det kommer gradvis flere og flere rynker rundt munnen. Konturen rundt leppen blir mere utydelig med alderen, og munnvikene kan påvirkes slik at man kan se sur ut. I tillegg blir leppene mindre fyldige.

Fillere med hyaluronsyre er veldig gode til å korrigere alle skavanker i leppene. Det finnes preparater som er designet spesielt for leppebehandling som gir en naturlig følelse, og som ikke oppleves som noe fremmed. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, og risiko for allergi er derfor minimal.

Man kan bruke små mengder med filler for å gi fuktighet til leppene, konturere leppene og glatte overflaten, eller man kan bruke mer filler for å gjøre leppene fyldige. Det er også mulig å forbedre ujevnheter eller manglende symmetri.

Rynker rundt munnen kan behandles med toksiner, fillere eller plasmabehandling.

Før behandling gjennomføres en uforpliktende konsultasjon hvor du får informasjon om behandlingsforløpet, forventninger og pris.

Før oppstart bedøver vi leppene med krem og evt. lokalbedøvelse på stikkstedene. I tillegg er det bedøvelse i de fleste preparater som brukes. Selve injeksjonen utføres med en butt kanyle som gjør risiko for blåmerker og blødning ubetydelig. I noen tilfelle kan det være mere hensiktsmessig å bruke en spiss nål.  Etter behandling kan man oppleve ubehag/ømhet samt hevelse i leppene de første dagene. Effekten er som regel umiddelbar men på grunn av hevelse kan det går inntil et par uker før man ser det endelige resultatet. Effekten varer i inntil 9 måneder avhengig av om du har fått behandling tidligere, alder, type filler mm. Behandlingen er derfor ikke permanent, og det anbefales vedlikeholdsbehandling.

Vi behandler ikke personer med aktiv herpes eller infeksjon i leppen, samt gravide/ammende.

 

LES OM BEHANDLINGSMETODENE

LES OM BEHANDLINGER

RynkebehandlingVampyrbehandlingInjeksjonerMesoterapi