TA KONTAKT

Send gjerne sms til vår mobil 900 72 555 så svarer vi med sms eller ringer deg.
Du kan også bestille time ved å fylle ut skjema.


Profesjonell behandling
utført av fagfolk

Behandlingsmetoder

Laser

Laserbehandling brukes blant annet til behandling av arr, hudforandringer, akne, rynker, hårfjerning og synlige blodkar. Det finnes mange ulike typer av lasere som kan anvendes til ulike typer kosmetiske formål.

Vi har ablativ laser som brukes til å fjerne hudforandringer som føflekker, vorter, utvekster mm.  Fraksjonell laser brukes til å forbedre hudkvalitet. Laseren virker ved at tusenvis av mikroskopiske stråler treffer huden og stimulerer i dybden uten å lage sår. Dette medfører at kroppen begynner å reparere seg selv og kollagenproduksjonen øker. Fraksjonell laser er effektiv på arr, rynker, pigmentflekker, grov hud og store porer. Virker også oppstrammende på huden. For antiaging effekt er det nok med 1-2 behandlinger i året. Har du et område med ekstra mye rynker, for eksempel på overleppen, kan man gjerne gjøre flere behandlinger her. Hvis du har arr, vil du trenge 3-6 behandlinger. Arr blir varig forbedret. Suveren effekt på overleppe og nedre øyelokk. I forhold til rynker og slapp hud vil effekten reduseres med tiden og behandlingen bør gjentas.

Vi bruker diodelaser til fjerning av hår og små synlige blodkar. I tillegg kan denne laseren også brukes til acne, kirsebærflekker mm.

Maximus Trilipo radiobølger

Radiofrekvens regnes som gullstandarden innenfor hudoppstramming uten kirurgi. Det kan benyttes til å stramme opp hud på både kropp og ansikt.

Effekten kommer av en oppvarming i dype lag av huden. I tillegg virker impulser stimulerende for fibroblaster som produserer kollagen og elastin fibre i huden. Dette gir en rask oppstramming som varer i opptil 2 år. Det behøves ofte 6-8 behandlinger for å oppnå ønsket resultat. Ansiktet blir veldig fint allerede etter 4 behandlinger. Teknologi Trilipo som består av tripolar radiofrekvens samt elektriske impulser for muskelfunksjon kan redusere fettvev. Behandlinger virker som en slags trim for musklene og gir løft for slappe muskler. 

Behandlingen er behagelig og varer i 40 til 60 minutter alt etter hva som skal behandles.

LES OM BEHANDLINGER

RynkebehandlingFigurforming

Peeling og kremer

Vi har produkter fra Dermaceutics og Obagi, samt at vi tilbyr ulike typer peelinger som Mela peel og Prodigy peel.

Plasmage

PLASMAGE

Plasmage er en behandling hvor man bruker plasma lys-energi til å fordampe bort øverste hudlag. Dette gir en øyeblikkelig sammentrekning av hudvevet og setter i gang gjenoppretting og fornyelse vev.

Behandlingen kan utføres på øvre øyelokk, nedre øyelokk, kråketær, rynker mellom øyenbryn, øvre leppe, nasolabiale (sporet fra nesen og ned langs munnviken) sove linjer på kinnene og halsen.

Ingen behov for skalpell eller nåler og ingen blødning, og det gir en fantastisk øyeblikkelig øyeløft som varer 2-5 år avhengig av hudens tilstand, livsstil og påvirkning fra gener.

 

 

 

 

LES OM BEHANDLINGER

RynkebehandlingSmile design

Mesoterapi

Mesoterapi er behandlinger hvor man tilfører serum av ulike antioksidanter, væskebindende stoffer, aminosyrer og vitaminer gjennom injeksjoner inn i de midtre og dypere hudlagene.

Metoden er mest bentyttet innen kosmetisk medisin for å oppnå en hudforyngende effekt, redusere cellulitter og strekkmerker og tilbehandling av hårtap.
Produktblandingene som sprøytes inn i huden kan overføres via tynne nåler eller gjennom såkalt microneedling. Mesoterapi er en relativ trygg behandlingsform med lite til ingen nedetid. 

Behandlingen er først og fremst for å:

- Redusere rynker og linjer i huden
- Oppnå en hudoppstrammende effekt
- Tilføre huden fuktighet
- Redusere arr og strekkmerker
- Redusere cellulitter
- Motvirke hårtap
- Redusere lokale fettansamlinger (figurforming)
- Hvilke områder av huden som behandles med mesoterapi avhenger av problemstilling. Cellulitter og strekkmerker behandles vanligvis med injeksjoner i lår- og setet, mens rynker og aldersforandringer i huden behandles på hudområder som   er mer eksponerte for sollys (ansikt, hender etc.).

Før selve behandlingen er det viktig at du og behandleren kartlegger hvilke ønsker du har og hva du ønsker å oppnå. Slik kan dere sammen finne den eller de behandlingene som er best egnet for deg og dine behov. Behandleren vil også forklare deg hva du kan forvente av mesoterapi, og hvordan prosedyren foregår.

LES OM BEHANDLINGER

Rynkebehandling

Injeksjoner

FILLERE

Fillere er et geleaktig stoff som sprøytes inn under huden for å kompensere for tapt volum, slette rynker og folder i ansiktet og øke leppenes fylde. De mest brukte fillere består av hyaluronsyre. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen vår og har en unik evne til å binde vann. Dette medfører at volum og spenst i vevet øker og rynker i huden glattes ut. Risiko for allergiske reaksjoner er svært lav og det nedbrytes naturlig i kroppen.

Behandlingstiden avhengig av hvor stort område som skal behandles. Nedetiden er minimal, men det kan ta inntil 2 uker før du ser endelig resultat. Bivirkninger i form av lett hevelse og rødhet i huden, og blåmerker der hvor injeksjonene er satt kan forekomme.
 
 

Toksin

Injeksjoner med toksiner er den vanligste behandling av rynker i ansiktet. Effekten av medisinen oppstår nærmest umiddelbart og full effekt oppnås etter 1-2 uker. Behandlingen har få eller ingen bivirkninger og varer ca. 4-6 måneder. Medisinen virker ved å hemme signaloverføringen til musklene slik at de blir avslappet, og rynkene som de har dannet i huden glattes ut. De mest vanlige rynkene å behandle er pannen, sinnarynken, rundt øynene(kråketær), på nesen, i munnvikene, øyenbrynsløft og gummy smile.

Behandlingen tar vanligvis bare noen få minutter, og toksin injiseres med tynn nål. Bivirkninger er relativt uvanlig.

Toksin kan også benyttes til å behandle hodepine, overdreven svette og tanngnissing.

 

PROFHILO 

Profhilo er et injiserbart hyaluronbasert produkt for behandling av slapp hud. På grunn av høy konsentrasjon av HA(hyaluronsyre) booster det og fukter huden, samt remodellerer også aldrende og slapp hud. Det kreves 2 behandlinger med 1 måneds mellomrom for ønsket resultat. Behandlingen er veldig populær og har vunnet flere internasjonale priser. Bestill tid til konsultasjon for mere informasjon vedrørende Profhilo.

LES OM BEHANDLINGER

RynkebehandlingSmile design

Vampyrbehandling

Vampyrbehandling kalles også PRP (Platelet Rich Plasma), og fremstilles av pasientens blod etter sentrifugering. Blodplater inneholder vekst faktorer som stimulerer fornyelse av diverse celler. PRP kan blant annet gjøre brusk i kneleddet tykkere, reparere slitte sener, forbedre hårvekst og  gjøre huden yngre.

I vår klinikk anvender vi PRP til følgende:

- Mørke ringer under øyne
- Mesoterapi av ansiktshud, for å øke spenst
- Behandling av rynker rund munnen
- Akne
- Injeksjoner i kneledd for å reparere brusken ved artrose
- Injeksjoner rund vonde sener ( Akilles sene)
- Stimulere hårvekst ved begynnende hårtap både hos kvinner og hos menn

LES OM BEHANDLINGER

RynkebehandlingSmile design

Blodkar

Blodkar

Synlige blodkar kan være skjemmende. De er ofte plassert ved nesevingene, på nesen, i kinn eller i leppene. Noen ganger finner man utvidete blodkar på kroppen eller bena.

Vi kan behandle blodkar som er opp til 3 mm i bredden ved bruk av laser.

Det er behandling som ikke etterlater sår, men forbigående rødhet eller blemmer kan forekomme.

Det er ofte nødvendig å behandle blodkar 2 ganger for beste resultat.

 

Blodkar på bena og varicer

Synlige blodkar på bena kan man behandle opp til 3 mm i bredden, men hvis de er større eller hvis det er mange så utfører vi heller skleroterapi.  Legen vil da injisere et spesielt stoff i blodkaret som medføre at det blir irritert og trekker seg sammen. Deretter vil blodkaret gro igjen og restene av det vil bli fjernet av kroppen.  

Skleroterapi kombinerer vi noen ganger med laser for å forbedre resultatet. 

Varicer er da mye større blodkar, som kan være vanskelig å behandle med skleroterapi siden flow av blod er kraftig og skyller det spesielle stoffet for fort ut. Vi kan behandle varicer med spesialfiber innenfra. Dette takket være utstyret med radiofrekvens som sender strømsignaler til fiber som tetter blodkaret.

Ta kontakt med oss for en konsultasjon vedrørende dine blodkar så kan vi vurdere om du er kandidat for en av disse behandlinger.